Stallvinduer med brutt kuldebro

Nyhet!

Rationel Staldinventar tilbyr nå også stallvinduer med brutt kuldebro. Med et vindu med brutt kuldebro unngår du is og kondens på innsiden. Utvendig har vinduene akkurat det samme utseendet som de vanlige vinduene våre. Derfor kan de fint brukes i kombinasjon. Vårt hestevindu, modell Nordic, i galvanisert stål er produsert i Danmark og er et stålvindu som tåler mye.

Våre isolerte stålvinduer fremstilles med samme finish og samme detaljer som de vanlige vinduene våre:

  • Aluminiumslister- ingen plastikk
  • Tremmer av Ø20 rør- uten rundjern
  • Rustfrie bolter- uten el-galvanisering
  • Rustfri fjæraktivert lukking
  • 24 mm 2-lags termoglas
  • Solide hengsler
  • Ingen skruehull eller plastpropper på utvendig side
Beskrivelse brudt kuldebro_03.03-1

Vinduene er fremstilt slik at innvendig og utvendig ramme er termisk adskilt ved hjelp av 10 mm tykk EPDM cellegummi. EPDM-gummien er limt fast på stålprofilene og holdes fast ved sammenklemming av profilene. Det betyr at det både oppnås en optimal termisk adskillelse mellom innvendig og utvendig side, og at det sitter mye bedre fast enn gummien på konkurrerende vinduer.

Rationel Staldinventars stallvinduer med brutt kuldebro leveres med 2-lags 24 mm termoglass med lavenergi coating.

Rammene samles med rustfrie bøssinger på innvendig side og skjulte gjengestenger av forsterket nylon. Dermed sikres det at det ikke er metallisk kontakt mellom den innvendige og den utvendige siden. Konkurrerende vinduer blir som regel samlet med selvskjærende skruer, som fungerer som kuldebro og som kan lede varme fra den innvendige til den utvendige siden. Den elegante bøssingen i rustfritt stål gir samtidig en langt bedre finish enn de selvskjærende skruene.

24 mm termoglass og aluminiumlister
24 mm termoglass og aluminiumlister
Solide hengsler med rustfrie bolter
Solide hengsler med rustfrie bolter
10 mm tykk EPDM cellegummi
10 mm tykk EPDM cellegummi
Scroll to Top