Hestebokser

Vi fremstiller alle våre hestebokser etter bestilling på vår egen fabrikk i Hedensted, Danmark og har mer enn 40 års erfaring med stallinnredning.  Det vil si at alle bokser blir 100% tilpasset hvert enkelt prosjekt og fremstilt nøyaktig etter dine ønsker. For oss er det ingenting som heter «spesialmål». Dine ønskemål er det målet vi produserer!

Vi leverer primært til kunder i Skandinavia, men har også kunder i USA, Tyskland og Sør-Europa.

Detaljene - forskjellen mellom ordinær og eksklusiv stallinnredning

Når man ser bilder av hestebokser på internett, ligner de fleste på hverandre. En nærmere undersøkelse vil vise at det er store forskjeller. Det er de små, delikate detaljene som skiller en svært god hesteboks fra en mer ordinær hesteboks. Under ser du et par eksempler på vår sans for detaljer,når vi fremstiller Fremtidens hestebokser.

CNC fræsninger Skjulte svejsninger ved rør Skab med dit logo ? Læderstrop

Alle loddrette tremmer blir sveiset sammen med skjulte sveisinger. Vi er også den eneste produsenten av hestebokser, som har loddrette  u-profiler ved alle plankefyllinger. Det koster litt mer stål og litt ekstra arbeid, men boksen blir mye mer solid. Uten de loddrette u-jernene er det heller ikke mulig å få not og fjær-samlinger i alle planker.

Den loddrette u-profilen er forsynt med 8 mm gjenger til montering av pinneskruer for justering av plankene.

Uten not og fjær i plankene vil man få mellomrom mellom plankene etter hvert som de tørker. Det er ikke uvanlig med opp til 5 cm samlet svinn på plankefylling med hardtre i en 3 meter skillevegg. Hvis man vil ha en helt tett plankefylling uten å måtte etterjustere fortløpende, bør man velge miljøvennlige bambusplanker eller komposittfylling. Vi kan tilby toppkvalitets bambus til konkurransedyktige priser, da vi har egen import direkte fra fabrikken i Kina.

Alle våre hestebokser leveres som standard i varmgalvanisert utførelse. Galvaniseringen utføres slik at den oppfyller kvalitetskravene i standarden DS/EN ISO 1461. Mot merpris kan vi levere boksene i en valgfri RAL-farge. Vi anvender en såkalt Duplex-lakkering. Det vil si at produktet først blir varmgalvanisert. Deretter påføres en spesialprimer, før det avsluttes med en lakk i ønsket farge på toppen.

Kontakt oss gjerne hvis du har spesielle ønsker. Vi elsker en skikkelig utfordring, og kan oppfylle de aller fleste kundeønsker.

Ekstra til hestebokser

  • Alle hestebokser med skyvedører kan lages med front som kan svinge og skillevegger kan lages, slik at de enkelt kan trekkes ut for maskinell utmåking.
  • Alle hestebokser kan leveres med innebygd skap i fronten
  • Alle hestebokser kan leveres med svingbar eller vippbar krybbe
  • Alle skillevegger kan lages med fôrluke/kontaktgitter

Svingbar front Skab i hesteboks Vip krybbe Lækkert foderskjul

Størrelser på hestebokser

Vi har laget en størrelsesguide. Finn størrelse på hestebokser 

 

Hvorfor velge Rationel Staldinventar som leverandør?

Du bør velge oss fordi:

  • Vi har levert hestebokser i mer enn 40 år
  • Attraktive priser, da du handler direkte med produsenten!
  • Vi gir deg råd gjennom hele forløpet
  • Våre innovative løsninger betyr at du får mest mulig for pengen
  • Vi anvender utelukkende de beste råmaterialen
  • Alt produseres på vår egen fabrikk i Danmark

 

 

hesteboks

Et par av våre siste prosjekter:

Askelund Dressustald, det fås ikke bedre.

21 bokser i en stall fylt med de små detaljene som utgjør hele forskjellen. Flott vaskeplass og et salrom, hvor det faktisk er nok plass. Skap integrert i fronten skaper orden i stallgangen. Strigler, snacks, klokker mm. oppbevares i disse skapene.

askelund (1)
Hesteboks med skyvedør
askelundvaskeplads

Prosjekt Bro Park, 186 hektar galoppmekka.

160 hestebokser og 195 stallvinduer er levert til etappe 1 og 120 bokser og 135 stallvinduer til ettappe 2.

Boksene er montert med 32 mm grå plastplanker med not og fjær. Krybbe som kan vippes på laserskåret plate. Når «vinduet» i døren er åpent er det helt fritt over hesten og ingen nakkeskader.

Les mer hos Svensk Galopp

Bropark
staldbropark

Stald Grauff, nye bokser i en eldre bygning

Når vi sier at alt kan la seg gjøre og at vi kan tilpasse oss inventaret i din bygning, så er det ikke noe vi bare sier. Det er noe vi kan – og gjør.

torntoft (1)
grauf1 (1)
Scroll to Top